PORTFOLIO

Op deze pagina vind je informatie over divers werk en opdrachtgevers, zowel recent als uit het verleden. Ik heb niet één bepaalde stijl en probeer graag van alles uit :) Daar ik mij momenteel vooral richt op het ontwerpen van kaartjes kom ik niet overal meer aan toe. Maar voor een compleet beeld kom je hier ook voorbeeldjes tegen van enkele eerdere projecten zoals huisdierportretten en muurschilderingen! Voor kaartontwerpen gebruik ik naast hand- en computerwerk ook eigen fotomateriaal van b.v. vlinders en bloemen. Zoals hier te zien is zit er van alles in mijn vingers, vandaar wissel ik het hand- en computerwerk graag af en zo kom ik op heel diverse ontwerpen! 

LOEKI - GEESINK STUDIO

Al sinds 1989 ben ik werkzaam bij Geesink Studio waar Loeki de Leeuw ooit is geboren uit het creatieve brein van Joop Geesink!  Na zijn overlijden zette zijn dochter Louise het werk van haar vader door. En van fulltime naar parttime naar nu freelance mag ik nog steeds zijn avonturen meebeleven, én die van zijn vele Studio vriendjes! Zo ben ik in het verleden ook bezig geweest met de bekende hondjes Woezel en Pip en mocht ik meehelpen met het realiseren van merchandise voor de Efteling. Wist je trouwens dat ook Loeki zijn eigen kaartenwinkel heeft bij Kaartje2go? Ook daar help ik aan mee :) 

Geesink mix
Loeki feest


Loeki klust


Loeki jarig


Loeki en Roos zijspan


Loeki vergeet


Loeki hoera


KAARTEN

De kaartenwereld veranderd continue! De eerste sites waar ik mijn ontwerpen mocht tonen aan het grote publiek waren Send a smile en Wensplein. En ook als e-card waren enkele van mijn ontwerpen online bij Digital Drawn. Genoemde sites zijn in de loop der tijd overgenomen of verdwenen, maar vaak kon ik mee overstappen of werd ik benaderd door nieuwe sites om daar mijn ontwerpen aan te bieden. Zo heb ik o.a. een aantal jaar ontwerpen gemaakt voor Hippe Geboortekaartjes, maak ik nu ontwerpen voor Kaartje2go (ook namens Loeki), Geboortepost en meer. En ben ik momenteel druk achter de schermen met weer een nieuwe uitdaging! Binnenkort volgt daarover meer informatie... spannend :)

Voor een impressie van mijn diverse kaart ontwerpen kun je hier een kijkje nemen!

PORTRETTEN & BLOEMEN

Hierbij werk ik meestal met een combinatie van aquarel, pastelkrijt, gouache, (kleur)potlood en inkt. 

Tijger in het wild

  

Luipaard in het wild


Uil portret


Eekhoorn portret


Zwaan met kind


Donzige kuikens


IJsvogel met vis


Paard portret


Hond portret 1


Hond portret 2


Hond portret 3


Hortensia blauw roze


ILLUSTRATIES

Hieronder een kleine impressie van eerder gemaakt werk voor kinderboeken (al dan niet uiteindelijk in druk verschenen),

Kraaien boek

 

Beren boek


Libelle boek


Sintboek 1


Sintboek 2


HANDLETTERING

Ergens in 2016 ontdekte ik het handletteren (en overigens ook het doodlen) via leuke challenges op Instagram, en wat kun je daar veel creativiteit in kwijt! Het is iets heel anders dan kalligraferen en eigenlijk best jammer dat ik dit inmiddels amper nog doe... Spontaan dan, want dit kwam wel een beetje doordat ik een aantal handletter werkjes wist om te zetten in kaartjes. Daardoor ging ik me daar toen meer op richten, en dat is natuurlijk ook heel leuk! Op mijn Instagram vind je nog meer voorbeelden, en wie weet volgen er nog meer kaartjes van enkele van deze werkjes :)

Handlettering 1


Handlettering 2


Handlettering 3


Handlettering 4


Handlettering 5


Handlettering 6


Handlettering 7


Handlettering 8


Handlettering 9


Handlettering 10


Handlettering 11


Handlettering 12


DIVERS WERK

Een kleine indruk van eerder gemaakte beschilderingen op muur, glas en overig materiaal, posters, grafisch werk, kalligrafie en portret.

Muurschildering oceaan

 

wc brillen en lamp


servies en glas


stress politie poster


grafisch werk


calligrafie en portret