EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Agatha Simonis-Schoute, geboren en getogen te Amsterdam in 1970. Trotse eigenaar van een Happy Little Family. Wie mij kent weet dat mijn grootste hobby, al van kleins af aan, bestaat uit tekenen en knutselen en later werd ook fotograferen een favoriet. Niet gek dus dat ik uiteindelijk mijn opleiding heb voltooid aan het Grafisch Lyceum waarna ik terecht kwam bij mijn enige en favoriete Studio.

Nu verdeel ik mijn tijd tussen mijn gezin en divers freelance werk waarbij ik me graag uitleef met penselen, potloden, camera, computermuis en soms nog andere materialen. 


WAAR CREAGAAT ALLEMAAL VOOR STAAT

Freelance werk ik o.a. voor Geesink Studio en mag ik mij geregeld bezig houden met de vaak wat onhandige, grappige avonturen van Loeki de Leeuw en andere leuke studio-projecten. Daarnaast maak ik kaart-ontwerpen voor meerdere sites zoals Kaartje2go, Geboortepost en Kaartjeposten. Kijk hier voor een compleet overzicht.

Momenteel heb ik mij vooral gericht op het het kaart ontwerpen (ook op maat) voor diverse momenten. Denk aan geboorte, trouwfeesten en jubilea, verjaardagen en beterschap, maar ook rouw- en bedankkaarten. Eerder heb ik ook geregeld huisdierportretten en illustraties voor (kinder)boeken mogen maken. Maar ook het bedrukken van textiel of het beschilderen van muren, glazen, servies, lampen en zelfs wc-brillen heb ik al gedaan! Enkele voorbeelden hiervan zijn te vinden in mijn portfolio.

Leuk dat je hier, om welke reden ook, terecht bent gekomen! Kijk rustig rond en bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen!
Met Creagroet :)