Agatha

 

 Welkom op mijn website! Mijn naam is Agatha, freelancer voor o.a. Geesink Studio en diverse Kaartensites zoals Kaartje2go, Geboortepost en Kaartjeposten.

Wil je meer weten over mijzelf? Graag stel  ik mij hier verder voor!

Crea palet

 

Geregeld komen er diverse leuke freelance opdrachten voorbij. Neem een kijkje in mijn portfolio voor enkele voorbeelden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw project waar ik hopelijk binnenkort meer over kan delen! 

struisvogel vragen


Heb jij interesse in een leuk ontwerp voor een bepaald doel, wil je een bestaand ontwerp graag persoonlijk laten aanpassen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op! Vragen staat altijd vrij :)


NIEUW ONTWERP

Dino geboortekaartje


Stoer, lief en stijlvol dinosaurus geboortekaartje met jungle bladeren en hartjes. Met een jurassic silhouet van dinosaurussen in gouden accenten. De kleur is naar wens te wijzigen maar het kaartje staat ook in een andere variant online. Nu te vinden bij Geboortepost!

NIEUWS ARCHIEF

spandoek geboortekaart

 


2017 - Leuk dat één van mijn ontwerpen op een spandoek mocht pronken voor het huis van 2 kersverse ouders!


roze met blauw lint boeken

 


2015 - Astrid IJsselstein-Seip schreef een boek over haar dochter die op een dag zei: 'Maar mama... Ik ben toch eigenlijk een jongetje?' Getroffen door een van mijn ontwerpen zocht Astrid contact en ontstond de cover van haar boek Roze met blauw lint. Dit ware verhaal is te bestellen bij Bol.com.


kraaienbos boek


2009 - Oud schoolmeester Bert Herters schreef het spannende verhaal van 'De strijd om het Kraaienbos' (8-10 jaar). Met veel plezier mocht ik daarbij de illustraties maken! In de Biltsche Courant verscheen een interview en het boek is nog steeds online te koop. Enkele van de illustraties zijn te vinden in mijn portfolio.

kraaienbos interview